Acasă Educatie Elevii români au obținut o medalie de aur și trei de argint...

Elevii români au obținut o medalie de aur și trei de argint la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori

DISTRIBUIȚI

 În perioada 25-28 noiembrie 2023, Macedonia de Nord, cu sprijinul României, prin Ministerul Educației și Societatea pentru Excelență și Performanță în Informatică, a organizat a XVI-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Informatică pentru Juniori (JBOI), cea mai veche competiție internațională de informatică pentru această categorie de vârstă.

Competiția s-a desfășurat în format online. Echipa reprezentativă a României a fost găzduită la Craiova, probele desfășurându-se la Colegiul Național „Frații Buzești”.

Elevii noștri au obținut următoarele distincții:

  • Neacșu Matei, Liceul Teoretic Internațional de Informatică, București, 𝑀𝑒𝑑𝑎𝑙𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝐴𝑢𝑟
  • Mureșan Luca Valentin, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Satu Mare, 𝑀𝑒𝑑𝑎𝑙𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝐴𝑟𝑔𝑖𝑛𝑡
  • Iorgulescu Andrei Paul, Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, București, 𝑀𝑒𝑑𝑎𝑙𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝐴𝑟𝑔𝑖𝑛𝑡
  • Petrean Roland, Colegiul Național „Silvania”, Zalău, 𝑀𝑒𝑑𝑎𝑙𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝐴𝑟𝑔𝑖𝑛𝑡

Echipa a fost coordonată de reprezentanții Societății pentru Excelență și Performanță în Informatică care a asigurat selecția și pregătirea lotului: Prof. Marius Nicoli, Colegiul Național „Frații Buzești”, Syncro Soft, Craiova, Director General SEPI,  Stud. Liviu Silion, Universitatea “Babeș Bolyai”, Cluj Napoca, membru SEPI.

 

2 COMENTARII

  1. […]  În perioada 25-28 noiembrie 2023, Macedonia de Nord, cu sprijinul României, prin Ministerul Educației și Societatea pentru Excelență și Performanță în Informatică, a organizat a XVI-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Informatică pentru Juniori (JBOI), cea mai veche competiție internațională de informatică pentru această categorie de vârstă. Competiția s-a desfășurat în format online. Echipa reprezentativă […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here