Acasă Economie Evaziune la un azil de vârstnici din Voluntari

Evaziune la un azil de vârstnici din Voluntari

DISTRIBUIȚI

evaziune-fiscalaÎn control a fost și ITM Ilfov, dar degeaba

La 23 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov şi doctori din cadrul Direcției Santitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ilfov au efectuat verificări la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice, din oraşul Voluntari.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că în centrul respectiv sunt instituționalizați și aflați în îngrijire 47 de bătrâni, iar în perioada 2013 – 2016 asociaţia ar fi încasat de la aceștia, taxe cuprinse între 1.600 și 2.500 lei precum și alte sume de bani cu titlu de sponsorizare, pentru care nu a fost plătit impozitul pe profit. Valoarea prejudiciului cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 376.000 de lei.

Pe numele administratorului centrului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de evaziune fiscală.

De asemenea specialiștii din cadrul Direcției Santitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ilfov au aplicat asociaţiei în cauză o sancţiune contravenţională în valoare de 3.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here