Acasă Cultura Evenimente organizate în Ilfov cu ocazia zilei de 24 Ianuarie

Evenimente organizate în Ilfov cu ocazia zilei de 24 Ianuarie

DISTRIBUIȚI

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești” în colaborare cu Asociația Culturală ”Arta Sonoră” organizează în acest sfârșit de săptămână o serie de recitaluri pentru a marca împlinirea a 162 de ani de la Unirea Principatelor Române. Invitați speciali, studenți ai Universității Naționale de Muzică și elevi ai Colegiului Național de Arte ”Dinu Lipatti” vor interpreta creații de Ludwig van Beethoven, Johann S. Bach, George Enescu, Wolfgang Amadeus Mozart sau Claude Debussy.

Evenimentele vor fi transmise Live pe pagina de Facebook ”Centrul de Cultură Palatele Brâncovenești” și vor fi organizate cu respectarea tuturor măsurilor de protecție privind pandemia de Covid 19.

Sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 16.00, invitatul special al evenimentelor – pianista Adriana Maier, va susține un recital în Sala Scoarțelor.

Duminică, de la ora 16:00, violonistul Ștefan Aprodu, câștigător al Marelui Premiu ”The Violin Doc International Online Festival” va susține un recital acompaniat de pianistul Cătălin Răducanu. – sursa: CJ Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here