Acasă Anunturi Evofarm a deschis o nouă farmacie

Evofarm a deschis o nouă farmacie

comunicat de presă

DISTRIBUIȚI

Evofarm a deschis o nouă farmacie, în Județul Ilfov, Corbeanca – Șoseaua Unirii Nr 236.

Pacienții se pot bucura aici de game variate, de oferte sănătoase, dar și de sfaturi profesioniste. Farmacia Evofarm aduce sănătatea zi de zi la îndemâna pacienților: de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-21:00, iar sâmbătă până duminică de la 09:00 la 21:00.

Echipa Evofarm este formată din farmaciști și asistenți de farmacie bine pregătiți care acționează cu profesionalism, respect și promptitudine, pentru bunul cel mai de preț: sănătatea.

În Farmacia Evofarm din Corbeanca pacienții au acces deopotrivă la produse farmaceutice uzuale, dar și la produse special dedicate îngrijirii mamei și copilului și ritualurilor de frumusețe. Nu lipsesc nici ofertele, reducerile și cardurile de fidelitate care aduc numeroase beneficii pacienților.

De reținut că farmacia eliberează rețete gratuite și compensate din orice județ.

Evofarm și-a propus să rămână întotdeauna o opțiune performantă, de încredere și la îndemână pentru sănătate.

Lanțul farmaceutic Evofarm a luat naștere din dorința de a pune sănătatea oamenilor pe primul plan. În cei peste 10 ani de activitate, a devenit un lanț regional puternic cu o prezență mare în zona rurală, rămasă neacoperită de marile lanțuri de farmacii. Astăzi, în cadrul lanțului de farmacii lucrează zi de zi aproximativ 450 de profesioniști în domeniul sănătații.

Evofarm intră în prima linie si luptă fără compromis pentru sănătatea de zi cu zi a românilor obișnuiți de la comune, sate și orașe.

Ghidați de principiul “Un om sănătos este un om puternic, activ și energic”, Evofarm știe cât de importante sunt prevenția si medicația periodică. Diversitatea produselor din portofoliu și orientarea spre soluții de sănătate adaptate vieții active din zona rurală și orașe fac ca Evofarm să fie o alternativă de încredere și la îndemâna românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here