Acasă Info Local Exproprieri la Jilava și Vidra

Exproprieri la Jilava și Vidra

DISTRIBUIȚI

Guvernul va aproba în ședința din 17 martie 2021 o hotărâre privind declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes naţional ”Modernizarea liniei CF București Nord – Jilava – Giurgiu Nord – Giurgiu Nord Frontieră”. Lotul 1: ”Redeschiderea circulației feroviare pe pod, peste râul Argeș între Vidra și Comana” pe raza localităților Comana, din județul Giurgiu și Vidra, din județul Ilfov.

Expropriator este Statul Român, reprezentat de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Naţională de Căi Ferate ”C.F.R.” – S.A.

De asemenea, va fi aprobată lista cuprinzând imobilele proprietate privată supuse exproprierii, situate pe raza localităților Comana, din județul Giurgiu și Vidra, din județul Ilfov, proprietarii sau deținătorii acestora, precum și sumele individuale aferente despăgubirilor.

Sumele individuale estimate de expropriator sunt în cuantum de 332,1 mii lei și sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în conformitate cu Legea Bugetului de Stat pe anul 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here