Acasă Economie EXTINDEREA REȚELEI DE APĂ ȘI CANALIZARE, PRIORITATE PENTRU PRIMĂRIA PANTELIMON

EXTINDEREA REȚELEI DE APĂ ȘI CANALIZARE, PRIORITATE PENTRU PRIMĂRIA PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

Pentru cel de-al doilea oraș al județului Ilfov, Pantelimon, o localitate unde trăiesc peste 30.000 de locuitori, serviciile de apă și canalizare, iluminat public, extinderea rețelei de gaze naturale, infrastructura rutieră și monitorizarea video reprezintă priorități pentru următorii șase ani, chiar dacă la toate acestea stă desutul de bine, din 2008 încoace urbea dezvoltându-se continuu.

De exemplu, după cum susține primarul orașului, Marian Ivan, în Pantelimon rețeaua de alimentare cu apă a ajuns la 40 de kilometri și acoperă 210 străzi din cele aproape 400 existente, iar rețeaua de canalizare are 41 de kilometri și deservește 215 străzi. Viceprimarul Dumitru David întărește spusele primarului și adaugă faptul că în oraș există două rezervoare mari de înmagazinare a apei și o stație de pompare modernă, patru stații pentru pomparea apei uzate, 2.434 de branșamente și 3.978 de racorduri. Un aspect bun îl reprezintă faptul că până la sfârșitul acestui an, când va fi finalizat programul POS Mediu 1, cifrele arătate vor crește semnificativ. Trebuie precizat și că din cele zece zone inundabile (unde apăreau probleme de câte ori ploua mai tare) pentru opt au fost rezolvate problemele. Pentru ultimele două zone situația va fi remediată până la sfârșitul anului în curs.

Primarul Marian Ivan ține să precizeze că pentru perioada 2014 – 2020, prin programul POS Mediu 2, pentru dezvoltarea rețelei de alimentare cu apă Pantelimonul va avea un buget de patru milioane de euro, care va aduce orașului încă 31 de kilometri de rețea modernă. La rândul ei, rețeaua de ccanalizare va fi extinsă cu 41 de kilometri, având un buget de 7,4 milioane de euro. Primăria Pantelimon va colabora pentru extinderea rețelei de apă și canalizare cu operatorul regional SC Apă – Canal Ilfov.

Zeci de proiecte implementate de primarul Marian Ivan

Din 2008 de când a preluat conducerea administrativă a orașului Pantelimon, primarul Marian Ivan a reușit să pună în practică zeci de proiecte. În urmă cu șase ani, Pantelimonul avea doar 32 de străzi asfaltate și arăta ca o comună prăfuită. Acum implementarea proiectelor face ca orașul de la granița cu Sectorul 2 al Capitalei să arate cu totul altfel, modern și civilizat. Primarul Marian Ivan îi asigură pe cetățenii orașului că în 2020 Pantelimonul va fi racordat total la rețeaua de apă potabilă și la canalizare. ”Trebuie să înțeleagă toți locuitorii că nu se poate face totul peste noapte. Așa cum în în ultimii șase ani Panteliomonul s-a schimbat mult în bine, vă asigur că până în 2020 orașul se va dezvolta continuu. Avem, în afară de modernizarea și extinderea rețelei de apă și canal, proiecte care țin de dezvoltarea învățământului, de amenajarea spațiilor verzi, de izolarea termică a blocurilor, de amenajare continuă a locurilor de joacă și a parcărilor”, a declarat primarul Marian Ivan.

mana_care_scrieCRISTINA ANGHELUȚĂ

10 COMENTARII

  1. Dl primar nu mai prindeti Muste
    Demo,Ti ctiile ilegale din fata bisericii pantelimon,care Rata ca boala copii,lor,gioarsele din centru ?zis centrul orasului, lNStipud ,puz pug si Pucati-va de ceva serios .LaUda !!

  2. pe bune? si cine va executa aceste lucrari? omul lui de incredere Dan Marian care a preluat compania primarului direct? adica cum sa explic? ia cedat primarul actiunile vezi Doamne?! hahahaha! acelasi Dan Marian care face glume despre nevasta aceluiasi primar? glume impreuna cu Dragan George si Dumitru Roxana? tot el se ocupa de aceste lucrari? acelasi Dan Marian care spala bani? acelasi Dan Marian al carui fiu ia fost sofer primarului aprox 2 ani si se laudau cum spala bani ptr el? acelasi Dan Marian care mergea pe la banci cu sute de mii de euro in timpul alegerilor si spunea senin la prieteni ca sint bani care erau folositi PTR A CUMPARA VOTURI?! hmmm! el se va ocupa de aceste lucrari?

  3. deci daca e acelasi Dan Marian despre care stiu eu ca a fraudat comuna sau ma rog: ,,orasul” Pantelimon de sute de mii de euro,…. ma indoiesc ca aceste megalucrari se vor termina fara a fi fraudat mai mult de 3 sfertuti din valoarea totala! de unde stiu eu? hahaha! e simplu: il cunosc pe Dan Marian de peste 20 de ani si nu de mult SE LAUDA CU TOT CE FURA SI CUM FURA SI CU CINE FACE PARTE SI CIT! da da! povestea despre aceste fraude cum povestiti voi de filmul vazut aseara! ptr el era chiar amuzant daca locuiti in Pantelimon si vati trezit cu o bordura la intrarea in garaj va explic eu cum sa intinplat ptr ca nea povestit amuzat acest Dan Marian: NU IATI DAT SPAGA sa va puna una din aia care trebuie! Da da : el e responsabil! Daca va refuleaza wc ul in casa, nu va mirati ptr ca tot Dan Marian e de vina! cum? e simplu: ca sa cistige mult si repede nu a respectat NIMIC in plan! ca sa nu mai zic de calitateatea materialelor folosite! Bineinteles ca pe factura de la primarie apar cele mai scumpe materiale! hahahaha! mda! nu e de ris! dar Dan Marian va inseala si va taxeaza buzunarele de citiva ani de zile! de ce? ptr ca e prieten cu Marian Uvan primarul de care si face caterinca in cercurile lui msi strunse si vechi cum ar fi un anume George Dragan! si ca sa fie caterinca si msi mare: Dan Marian ia csm pus la aceiasi masă la nunta lu fisu care ia fost sifer primarului citiva ani! si care bineinteles stie tot traseul spagilor! hahahaha! deci nu uitati: cind va inunda pe strada, cind va refuleaza wc il sau canalul, cind vederi borduri aiurea: DAN MARIAN stie de ce! daca nu credeti mergeti pe str.Mihai Viteazul nr 9 sau 10 unde sint 2 vile identice si veti intelege unde sau dus banii vostrii! a spalat probabil cu mult peste 1 milion de euro pina acum!

  4. deci sa fii pus in aceiasi incapere si sa dai noroc cu cei care rid de nevastata si nu numai,….. trebuie sa fii varzaaaa! sa te poata manipula in halul astavo sluga miloaga ca Dan Marian care face glume pe seama nevestitii in timp ce il umplii de bani: MUUUUCI!

  5. si daca e vorba de acelasi Dan Marian pe care il stiu eu va mai pot spune ca in urma cu mai putin 2 ani impreuna cu un cuplu Dragan George si Dumitru Roxana domiciliati in comuna Saftica, au organizat, si platit un atentat impotriva mea ptr ami inchide gura! Cum? simplu: au promis unui individ suma de 10milioane lei vechi ptr a ma urmarii si lovi/ injunghia atunci cind sar ivii prilejul! Totul cu stinta primarului! Norocul meu a fost ca suma pe care au oferito ei a fost prea mica, si tentatia individului de a cistiga mai mult a fost mai mare incercind sa imi vinda cu un pret mai mare numele celor care lau angajat sa ma injunghie! Deci ca sa intelegeti: Dan Marian nu numai va goleste buzunarele, umfla notele de plata la lucrarile platite de primarie, cumpara voturi, face trafic de influenta, mita, etc ,….dar si organizeaza atentate impotriva celor care i stau in cale! Acum mai nou incearca sa introduca probabil acest cuplu Dragan si Roxana in centrul restrins al primarului Ivan deoarece acestia au o experienta internationala in spalat bani si dispun de sume maricele de mult doritul cash pe timpurile astea! în vara acestui an fiind vazuti la nunta fiului lui Dan Marian,(impreuna cu primarul)…. fiu care cu nu mult timp in urma căra plicurile, sacosile si gentile cu sute de mii de euro fiind un fel de sofer/curier al banilor negrii proveniti din toate activitatile enumerate mai sus! deci nu mai fiti mirati cind apa poate fi cotata la bursa! baietii astia traiesc pe picior mare pe buzunarele voastre! si daca îndrazniti sa spuneti ceva sar putea sa va treziti la usa cu indivizi platiti de Dan Marian si compania sa va inchida gura! Sa speram ca DNA se va sesiza in urma numeroaselor emailuri si plingerilor facute de mine si intro zi il vom vedea pe Dan Marian acolo unde i este locul: ÎN PUSCARIE!

  6. cata minciuna ,cata furaciune ,cata lipsa de respect pentru oamenii din aceast numit oras Pantelimon nu ati facut nimic sau ati facut dupa 7 ani de mandat cate ceva in bataie de joc ca se apropiau alegerile din 2016.RUSINE RUSINE RUSINE SPER SA VA IA DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here