Acasă Info Local Festivalul copiilor – Cireșar, la Domnești

Festivalul copiilor – Cireșar, la Domnești

DISTRIBUIȚI
https://www.trupaluibiluta.ro

Duminică, 2 iunie, pe terenul Bazei Sportive a Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Corneliu” din Domnești are loc deschiderea Parcului de distracții, organizat în cadrul Festivalului Copiilor-Cireșar, anunță Primăria.

Copiii, dar și însoțitorii lor, sunt așteptați să intre în Lumea magică a copilăriei, unde se vor întâlni cu Trupa lui Biluță, animatori, mascote și magicieni. Tot pentru a săbători copiii și copilăria, celor mici le-au fost pregătite ateliere de face-paiting și un parc de distracții gonflabil. Grupul de dansatori ”Cireșar”, format din copii din grupele mici, au pregătit un moment artistic.

Între orele 13 și 20, copiii între 3 și 14 ani sunt așteptați la cea de-a VI-a ediție a festivalului organizat de autoritățile locale.

1 COMENTARIU

  1. […] Duminică, 2 iunie, pe terenul Bazei Sportive a Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Corneliu” din Domnești are loc deschiderea Parcului de distracții, organizat în cadrul Festivalului Copiilor-Cireșar, anunță Primăria. Copiii, dar și însoțitorii lor, sunt așteptați să intre în Lumea magică a copilăriei, unde se vor întâlni cu Trupa lui Biluță, animatori, mascote și magicieni. Tot pentru […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here