Acasă Info Local Filtru mare la Popești – Leordeni

Filtru mare la Popești – Leordeni

DISTRIBUIȚI

La 18 mai a.c., polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigarea criminalității economice și analiză și prevenire a criminalității au acționatm din nou, pe raza orașului Popești-Leordeni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 122 de sancțiuni contravenționale, în valaore de 83.910 de lei, dintre care cele mai multe, 105, conducătorilor auto care au încălcat normele rutiere. De asemenea, polițiștii rutieri au constituit 17 filtre, fiind controlate peste 300 de autovehicule, au reținut 4 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriulare.

Totodată, polițiștii au efectuat controale la mai multe societăți comerciale de pe raza orașului Popești-Leordeni pentru comercializarea ilicită a produselor alimentare și nealimentare.

Polițiștii de analiză și prevenire a criminalității au desfășurat activități de prevenire a furturilor din locuințe, de și din auto. Cu această ocazie au fost purtate discuții pe această temă cu aproximativ 600 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here