Acasă Educatie Finanțele publică execuțiile bugetare la zi ale tuturor instituțiilor de învățământ 

Finanțele publică execuțiile bugetare la zi ale tuturor instituțiilor de învățământ 

DISTRIBUIȚI

Părinții și elevii pot consulta www.transparenta-bugetara.gov.ro pentru a afla cheltuielile realizate în primele opt luni de instituțiile de învățământ din toată țara. Pot afla care sunt cheltuielile cu bursele școlare, pregătirea profesională, cu bunurile și serviciile sau cu materialele pentru curățenie ale grădinițelor, școlilor, liceelor sau ale universităților.buget

Totodată, ei pot compara stadiul execuției bugetare la opt luni cu bugetul individual inițial și pot analiza care sunt fondurile disponibile până la finalul anului. Același lucru este valabil pentru toate entitățile publice din țară. Pe site se găsesc bugetele individuale, rapoartele de execuție bugetară, cele agregate la nivel de ordonator principal de credit pentru 13.700 de instituții, până la data de 31 august.

De asemenea, orice persoană poate găsi pe platforma pusă la dispoziție de MFP fișele tuturor entităților publice. Acestea conțin toate datele de identificare a instituțiilor, de la denumirea completă, codul de identificare fiscală, Trezoreria la care are deschise conturile de cheltuieli până la tipul de activitate, adresele fiscale și de corespondență. Tot aici, cei interesați pot găsi informații despre instituțiile subordonate și cele cărora li se subordonează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here