Acasă Info Local Firea, după ședința PSD: De abia aștept să se întâlnească Nicușor Dan...

Firea, după ședința PSD: De abia aștept să se întâlnească Nicușor Dan cu caracatița mea

Firea va fi parlamentar de București

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea a acuzat marți, într-o declarație susținută la sediul PSD din Kiseleff, că a fost atacată „pe nedrept” în campania pentru Primăria Capitalei. Firea susține că la București a dublat scorul politic al partidului și că nu are de ce să facă un pas în spate. Președintele executiv al PSD anunță că va merge în Parlament. ”Au fost atacuri la persoană. S-a spus că am venit să pandelizez Bucureștiul. Pai mergeți și vedeți cum arată Voluntariul. Eu abia aștept întâlnirea domnului Dan cu caracatița mea, pentru că nu va fi decât în farfurie dacă o comandă de la restaurant”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta susține că a fost dezavantajată de lipsa apei calde din București despre care susține că nu este de vină. Firea a vorbit și despre pasajele Ciurel și Doamna Ghica.

”Pe mine m-a dezavantajat în mod nedrept campania din online cu privire la apa caldă. Că eu opresc apa caldă, că sunt masochistă. Acum adevărul iese la suprafață. Nicușor Dan recunoaște faptul că problema termoficării este una mai complicată și că abia de la primăvara va rezolva problema termoficării. De asemenea, a spus că Podul Ciurel e foarte bun, dar se va gândi dacă va începe etapa a doua. Păi cum? Nu vrem să ajungem la Centură? Aseară mai spunea că analizează șantierul de la doamna Ghica. Pai vrea să rămână în șantier doamna Ghica până se decide el? Toate analizele spun că acolo era obligatoriu un pasaj. Eu l-am început și mai aveam puțin și îl terminam și acum vine domnul Dan și spune că e nevoie de o analiză”, a spus Firea.

Gabriela Firea spune că a dublat scorul politic al PSD și că va merge în Parlament din iarnă.

”La București am dublat scorul politic. Nu am de ce să fac un pas în spate. Se va face o analiză pentru fiecare județ în parte și organizațiile își vor lua propriile decizii și în primul CPN PSD se va face o analiză și la nivel national. Nu vreau eu să spun cine să dea un pas în spate sau în față. Eu o să mă bat pentru București din postura de parlamentar”, a mai spus prim-vicepreședintele PSD. Sursa. Digi24.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here