Acasă Politic Firea, susținută de Pro România doar ca independent

Firea, susținută de Pro România doar ca independent

DISTRIBUIȚI

O candidatură independentă la alegerile prezidenţiale a Gabrielei Firea ar putea să fie susţinută de PRO România, a declarat, luni, la RFI, senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al partidului.

El a afirmat, de asemenea, că una dintre variantele partidului pentru prezidenţiale ar putea fi şi Sorin Cîmpeanu. ”Una dintre propunerile noastre este legată de domnul Sorin Cîmpeanu, fostul ministru al Educaţiei. A şi gestionat funcţia de prim-ministru o perioadă scurtă de timp şi a lăsat o impresie bună oamenilor, în general, dar cred că pot fi luate în discuţie şi alte variante. Eu n-am nicio rezervă în a vă spune că o candidatură, de exemplu, independentă a doamnei Firea ar putea să fie susţinută de PRO România”, a spus Ţuţuianu.

”Eu nu am avut o asemenea discuţie şi nu pot să fac o asemenea discuţie, atât timp cât nu am convenit că ar putea fi una din soluţii, în cadrul conducerii centrale a PRO România. Vom discuta săptămâna viitoare care sunt posibilele opţiuni şi vom accelera procesul de desemnare a candidatului PRO România pentru alegerile prezidenţiale”.

Potrivit lui Ţuţuianu, PRO România ar putea susţine candidatura lui Călin Popescu-Tăriceanu la Preşedinţie, cu condiţia ca ALDE să plece de la guvernare şi treacă în opoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here