Acasă Politic Firea zice că s-a împăcat cu Tudose

Firea zice că s-a împăcat cu Tudose

DISTRIBUIȚI

Dupa doua intalniri cu Mihai Tudose, dintre care una a fost mediata de Liviu Dragnea, Gabriela Firea anunta ca s-a impacat cu premierul. Cei doi au cazut de acord in privinta cartierului justitiei, o afacere care este cifrata la pest eun miliard de euro.

”Relatia a fost una incordata, de azi este una calma. Avem o misiune din partea romanilor, a fost un incident neplacut peste care eu una am trecut”, a declarat Firea, la Parlament.

Intrebata daca isi mentine declaratia ca Tudose vrea sa preia partidul, Firea a raspuns: ”Asa parea la acel moment, ca vrea sa preia partidul, acum am disscutat despre buget. Speram sa nu mai apara astfel de tensiuni, dau oxigen adversarilor nostri. Ne-am spus in particular ce doream sa ne reprosam, trecem peste acest incident”.

Firea a anuntat apoi ca a cazut de acord cui ppremierul in privinta cartierului justitiei: ”Ne dorim ca intr-un timp cat mai scurt sa inceapa construirea cartierului justitiei”.

Potrivit informatiilor Digi24, miza scandalului dintre primarul Gabriela Firea si premierul Mihai Tudose este cartierul justitiei din Bucuresti. Se vorbeste despre mai multe proiecte blocate, iar Gabriela Firea l-a acuzat public pe Mihai Tudose ca blocheaza proiectul de un miliard de euro.

Cartierul justitiei este un proiect care ar urma sa fie construit pe 10 hectare in centrul Capitalei, teren pe care Primaria Capitalei l-a cerut Guvernului în vara. ”Alt lucru. Cartierul Esplanada, Cartierul Justitiei, sala filarmonica, alte prorgrame. Am primit un draft de memorandum prin care primaria a fost scoasa din proiect desi detine 50% din teren. Cum se vor mai realiza daca primaria a fost scoasa intentionat?”, declara recent Firea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here