Acasă Politic Firea zice că se retrage dacă ”domnii de pe centru-stânga” stau mai...

Firea zice că se retrage dacă ”domnii de pe centru-stânga” stau mai bine în sondaje

DISTRIBUIȚI

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți seara că își va retrage candidatura pentru un nou mandat de edil al Capitalei, dacă ”domnii de pe centru-stânga” – aluzie la Robert Negoiță și Victor Ponta – au un scor în sondaje mai mare decât are ea.

”Eu nu mă ţin de scaun, îmi văd de viaţa mea. Nu aş vrea să se înţeleagă că sunt supărată pentru că PSD nu a ştiut să negocieze mai bine cu domnul Ponta. Dacă o alianţă de stânga găseşte un candidat mai bun decât mine, eu mă retrag. Nu am un orgoliu atât de mare încât să pun interesul meu deasupra interesului echipei”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

”Transmitem semnale confuze către alegători, pentru că ne percep pe noi în acelaşi plan politic. Dacă noi venim acum toţi şi anunţăm noi, toţi, de fapt vrem să câştigăm şi dumneavoastră trebuie să alegeţi din trei pe partea de centru-stânga şi aveţi un singur candidat pe zona de centru-dreapta, facem un bine? Haideţi să ne gândim!”, a motivat Firea, întrebată ce părere are despre o eventuală candidatură a lui Victor Ponta la Primăria Capitalei.

Ea a sugerat că ar exista o înțelegere între Victor Ponta şi Robert Negoiţă şi susține că a fost sunată pentru a i se spune că a fost detonată ” armă atomică” împotriva sa.

”Am fost foarte dezamăgită de declaraţiile care s-au făcut ieri (n.r. luni). Mă refer şi la Robert Negoiţă, şi la Victor Ponta. Nu mă aşteptam. Am fost sunată de diverse persoane să-mi spună că undeva s-a apăsat pe un buton nuclear împotriva mea. Nu îmi plac conspiraţiile, dar trebuie să ne dea de gândit. Persoane cu care colaboram foarte bine, brusc şi-au schimbat opinia”, a mai spus Firea.

Oficial, Gabriela Firea este susținută de PSD pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Între Gabriela Firea și Robert Negoiță există legături mai mult decât politice. Gabriela Firea este nașa de botez a copilului actualului edil de la Sectorul 3.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here