Acasă Anchete Florian Walter, atac de cord in Dubai

Florian Walter, atac de cord in Dubai

DISTRIBUIȚI

Walter-vinde-ClujAfaceristul Florian Walter este spitalizat, in stare grava, in urma unui atac de cord, departe de tara, in Dubai.

Actionarul majoritar al ROMPRESTsi fost proprietar al pachetului majoritar de actiuni la Universitatea Cluj primise dreptul de rezidenta in Emiratele Arabe Unite din 13 iulie.

Acuzat de anumite ilegalitati vizavi de compania sa Romprest, Walter a fost dat in urmarire internationala in data de 20 mai. Pe atunci se vorbea ca omul de afaceri s-ar fi refugiat in Cuba sau in Republica Dominicana, numai că el locuia deja în Dubai. El a povestit reporterilor ca nu a fugit inainte de 6 mai fiind prevenit de cineva, asa cum s-a vehiculat, ci, se afla in vacanta in Europa in ziua demararii operatiunilor de la Bucuresti.

Ulterior, el a aterizat in orasul din Emirate. Patronul Romprest sa tinut sa marturiseasca si ca s-a atentat la viata sa. ”Au vrut sa ma omoare! Puteam sa fiu mort la ora asta!”, spunea Florian Walter, care anunta pe aceeasi cale ca nu se va intoarce curand in Romania. ”Nu pot sa vin in Romania! De ce sa mor in Romania? Sper ca dupa atatea luni sa pot sa-mi vad fiica”, isi mai dorea  omul de afaceri.

Pe de alta parte, Florian Walter a mai declarat,citat de stiripesurse.ro, ca a efectuat sapte zile de arest la sosirea in Dubai si, desi la momentul realizarii interviului se afla sub control judiciar, a primit fara probleme viza de rezidenta in Emiratele Arabe Unite. – foto – sptfm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here