Acasă Politic Florin Cîțu – Ursula von der Leyen – cină de lucru despre...

Florin Cîțu – Ursula von der Leyen – cină de lucru despre PNRR

DISTRIBUIȚI

Prim-ministrul Florin Cîțu s-a întâlnit marți seară cu Ursula von der Leyen. Cei doi au avut programată o cină de lucru unde au discutat despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

”Mulțumesc premierului Florin Cîțu pentru o discuție constructivă. Lucrăm împreună pentru a finaliza un plan solid de relansare și reziliență”, a scris președinta Comisiei Europene pe Twitter.

Florin Cîțu, după întâlnirea cu von der Leyen, a precizat că negocierile și întâlnirile continuă și astăzi. ”Am avut o întâlnire foarte constructivă cu președintele Comisiei Europene pentru negocierile privind PNRR, așa cum confirmă și Ursula Von Der Leyen. România are un plan ambițios de creștere economică sustenabilă, în urma pandemiei. Negocierile și întâlnirile continuă și mâine. Vă țin la curent”, a scris premierul Cîțu pe Facebook.

Florin Cîțu se întâlnește miercuri cu Adina Vălean, comisar european pentruTtransporturi, Margrethe Vestager, vicepreședinte executiv al Comisiei și Valdis Dombrovskis, vicepreședinte executiv al Comisiei Europene, potrivit agendei publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here