Acasă Anchete A fost prins piromanul din Clinceni

A fost prins piromanul din Clinceni

DISTRIBUIȚI

Polițiștii ilfoveni au dispus reținerea a doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere calificată și vătămare corporală din culpă. La 2 martie a.c., poliţiştii de investigații criminale au efectuat trei percheziții domiciliare, două în localitatea Clinceni și una in localitatea Bujoreni, din județul Teleorman, la locuințele a unor persoane, bănuite că la 4 decembrie 2016, ar fi distrus prin incendiere, o casă de pariuri din localitatea Clinceni.

În fapt, la data respectivă, în jurul orei 4.00, un bărbat, de 26 de ani, din comuna Clinceni, a pătruns pe ușa de acces într-o casă de pariuri din localitatea Clinceni, unde a aruncat un lichid și o sursă de foc, provocând astfel un incendiu în interiorul locației, după care a plecat de la fața locului cu un autoturism condus de un alt tânăr, de 24 de ani, din județul Teleorman. În urma verificărilor efectuate de polițiști, persoanele au fost identificate, iar joi, 2 martie, după ce au fost puse în executare perchezițiile domiciliare, cei în cauză au fost aduși la sediul I.P.J. Ilfov pentru audieri, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Ilfov continuă cercetările față de cei doi barbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere calificată și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul zilei de mâine, aceștia să fie prezentați parchetului și instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here