Acasă Politic FOȘTI ȘEFI AI SIE, ÎN SLUJBA LUI TĂRICEANU

FOȘTI ȘEFI AI SIE, ÎN SLUJBA LUI TĂRICEANU

DISTRIBUIȚI

SIE la TariceanuUn fost șef al SIE și un om de afaceri ”cu trecere” s-au pus în slujba lui Călin Popescu – Tăriceanu pentru ca fostul premier și deputat de Ilfov să ajungă preşedinte al României, scrie presa centrală. Este vorba de tandemul Cătălin Harnagea – Mișu Negriţoiu.

Cătălin Harnagea, fost şef al SIE, a lucrat în această funcție propus fiind de preşedintele Emil Constantinescu, pentru care a pus umărul în perioada campaniei electorale din 1996. Înainte de a ajunge şef peste spioni, Harnagea a fost consilierul lui Constantinescu, timp în care s-a împrietenit cu Dorin Marian – al doilea consilier de nădejde al preşedintelui ţărănist. O prietenie care s-a concretizat printr-o alianţă de afaceri, în cadrul firmei ICAR Energy SRL, companie care se ocupă de comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi, gazoşi şi al produselor derivate.

La rândul său, Mişu Negriţoiu a stat bine atât înainte de 1990, stă bine și acum. Negriţoiu a fost angajat la Comerţ Exterior, director Arpexim, ministru, deputat, președinte al ING, iar acum este şef la ASF.

Cei doi bat pe la uşile persoanelor care au treabă cu politica, dar care nu sunt politicieni, ci oameni de afaceri sau persoane cu relaţii în diferite medii. Se spune că Harnagea a început să ofere şi funcţii, spre mirarea celor cu care se întâlnesc. Deocamdată, există voci care susțin că Tăriceanu s-ar putea să aibă probleme chiar cu strângerea celor 200.000 de semnături, mai ales că cel care semnează pentru un candidat nu o mai poate face pentru altul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here