Acasă Politic Fostul prefect de Ilfov, Mihai Sandu Niță, crede că Polidinul îi...

Fostul prefect de Ilfov, Mihai Sandu Niță, crede că Polidinul îi poate veni de hac coronavirusului

DISTRIBUIȚI

Fostul prefect de Ilfov, Mihai Sandu Niță, susține, într-o postare pe Facebook, că a discutat ”cu persoane importante care au lucrat în domeniul sănătății” și că, după părerea lor, pentru a combate eficient coronavirusul ”statul român ar trebui să pornească urgent producția vaccinului Polidin”.

Niță: ”În opinia lor, este vaccinul care poate ucide acest virus, iar eu îi cred. Institutul Cantacuzino este cel care deține secretul și rețeta acestui vaccin miraculos, dar pare că producția acestuia a fost oprită din motive obscure!
Era prea bun!!! Intentionez ca în cel mai scurt timp să inițiez împreună cu oamenii de bine o campanie de strângere de semnături pentru repornirea producției de Polidin, Moldamin – singurul medicament care trata reumatismul articular acut, cât și sifilisul, Cantastim cu puteri miraculoase în tratamentul bolilor cronice infecțioase sau adjuvant în tratarea cancerului. Toate acestea sunt invenții românești de marcă, recunoscute internațional pentru calitatea lor incontestabilă. Iar noi dormim! Sunteți de acord?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here