Acasă Social Gabi Oprea Jr., puștiul cu girofar

Gabi Oprea Jr., puștiul cu girofar

DISTRIBUIȚI

Gabi Oprea JuniorGabriel Oprea a reușit să facă din fiul de 19 ani copia sa fidelă. Gabi Oprea Jr. adoră să fie admirat, îi plac și își permite mașini scumpe și, mai ales, întocmai tatăului său, nu îi place să stea la cozi. Poate și de aceea tatăl ministru îi punea la dispoziție un Volswagen Passat cu girofar care să îl ajute prin traficul greu din București și uneori chiar și în afara Capitalei, ne dezvăluie surse din anturajul prințișorului, scrie BN24.ro

Dar pentru că nu mai este cazul să treacă neobservat, adolescentul, care a împlinit de curând 19 ani, a primit de la atentul său tată un cadou în ton cu vârsta pe care o are. Un bolid sport de 100.000 de euro, un Audi S7 Matrix pe care Gabriel Oprea Jr. nu se sfiește să îl afișeze pe contul său de Instagram, cu circuit închis, disponibil doar pentru prieteni și apropiați.

De câte ori iese cu noua achiziție la plimbare, juniorul postează pe Instagram dovada. Rămâne totuși întrebarea de unde își permite generalul o mașină de 100.000 de euro. Din salariul de ministru sau de cel din cel de vicepremier?

Și pentru că nu era de ajuns, tatăl i-a mai făcut un cadou în acest an prin care i-a reconfirmat încrederea pe care o are în el. Gabriel Oprea Junior a fost introdus în lumea politică, așa cum dezvăluia Breaking News 24. Dar nu oricum, ci a fost propulsat direct pe o funcţie în partidul construit şi condus de tatăl său, cea de preşedinte al organizaţiei de studenţi a UNPR Sector 1. Atât de mare a fost bucuria printre foști sau actuali lideri politici, că s-au înghesuit să îl felicite pe moștenitorul imperiului Oprea pe rețelele de socializare.

Iubitor de frumos și cu simț artistic, pe lângă mașini și ceasuri scumpe, Gabi Oprea Jr. este și meloman. Aceleași surse ne-au dezvăluit că a plătit un manelist să îi compună o melodie, ”Puștani de Dorobanți”, un testament al vieții sale petrecute alături de protipendada Capitalei. Melodie pe care îi place să o asculte la chefurile sale de la vila din Snagov, tot în compania lăutarilor. Juniorul este student la Universitatea Româno-Americană şi din 2011 lucrează pentru creatoarea de modă Adina Buzatu, ca fotomodel. – foto:BN24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here