Acasă Info Local George Pîrvu, candidatul PSD pentru Primăria Ștefăneștii de Jos

George Pîrvu, candidatul PSD pentru Primăria Ștefăneștii de Jos

DISTRIBUIȚI

Sub deviza ”Tinerețea nu e handicap”, George Pîrvu, în vârstă de 26 ani, este candidatul PSD la funcția de primar al comunei Ștefăneștii de Jos.

”M-am născut în Ștefănești, aici mi-am petrecut copilăria și adolescența, iar acum a venit momentul să îmi întemeiez o familie. Și îmi doresc cu tărie să crească și copiii mei aici, în locul meu de suflet. Însă, în momentul de față, văzând gradul de uzură a comunei noastre, nivelul de trai scăzut al cetățenilor, de soarta cărora nu se interesează nimeni, investițiile inexistente în educația copiilor noștri, mă tem că acest lucru nu va fi posibil. Tocmai de aceea, am hotărât să candidez pentru funcția de primar, pentru că îmi pasă și pentru ca îmi doresc să asigur bunăstarea comunității noastre”, scrie Pîrvu pe pagina sa de Facebook.

El susține că, în ciuda vârstei tinere, cunoștințele de drept, politice și administrative, dobândite în urma studiilor urmate, precum și experiența căpătată la Consiliul Judetean Ilfov, îl recomandă pentru această candidatură.

Principalul său contracandidat la alegerile din luna iunie a.c. este Robert Ionel Ștefan, din partea PNL, cel care ocupă funcția de primar în prezent.

După cum se știe, conducerea PSD a decis să își anunțe toți candidații pentru alegerile locale până la sfârșitul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here