Acasă Educatie Ghiozdane pline cu rechizite pentru copiii nevoiași din Pantelimon

Ghiozdane pline cu rechizite pentru copiii nevoiași din Pantelimon

DISTRIBUIȚI

Treizeci de ghiozdane pline cu rechizite au plecat în acest weekend către 30 dintre copiii nevoiași ai comunității din Pantelimon. Proiectul se desfășoară prin intermediul Direcției de Asistență Socială Pantelimon și al celor de la Copacul cu Fapte Bune.

”Încurajăm donațiile care au ca scop educația și chiar dacă a luat sfarșit campania noastră, vă așteptăm la sediul DAS, din Bulevardul Biruinței nr. 48 – 50 pentru a dona rechizite, a oferi celor mici o șansă la educație”, susțin reprezentanții DAS Pantelimon.

Mii de ghiozdane și rechizite, alimente, produse de igienă și haine au ajuns la mai multe centre sociale care au grijă de copiii nevoiași din București, Ilfov, Dâmbovița, Ialomița, Giurgiu, Călărași, Slobozia, inclusiv la copiii refugiați de la Centrul din București. Totodată, am trimis și la mai multe familii nevoiașe, în special familiilor în care tatăl (sau mama) nu este prezent(ă). Noi încă mai sortăm și trimitem în continuare, până le vom termina, spun cei de la Copacul cu Fapte Bune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =