Acasă Economie ”ghiseul.ro” LA PRIMĂRIA MĂGURELE

”ghiseul.ro” LA PRIMĂRIA MĂGURELE

DISTRIBUIȚI

Primăria Măgurele anunță cetățenii că a fost finalizată integrarea cu Sistemul Național de Plăți Electronice iar toate sumele datorate – amenzile, taxele şi impozitele – de la persoane fizice vor putea fi plătite şi online, prin intermediul platformei “ghiseul.ro”.

Măsura luată simplifică relația dintre cetățean și stat și este benefică pentru toți cei care, în era digitalizării, nu vor să mai consume timp la ghișee, ci să rezolve toate acestea de acasă, pe internet, la orice oră doresc, cu câteva click-uri. Portalul “ghișeul.ro” este operat de Centrul Naţional pentru Managementul Societății Informaţionale, toate informațiile fiind transmise criptat și în deplină siguranță, iar platforma a fost dezvoltată de Asociaţia de Plăţi Electronice din România (APERO), din care fac parte 34 de instituţii: 14 bănci, două organizaţii internaţionale de plată (Visa şi Mastercard), șase furnizori de infrastructură şi outsourcing, trei procesatori de card şi integratori de comerţ electronic, două companii telecom, trei furnizori de aplicaţii, precum şi societatea de transfer de fonduri şi decontări Transfond.

Pentru activarea contului pe ”ghișeul.ro”, doritorii se pot prezenta la primărie, de unde pot solitica date de acces (utilizator și parolă). Pentru asta trebuie depusă o cerere de solicitare date acces la biroul de relații cu publicul și o copie după actul de identitate al solicitantului. De asemenea, puteti solicita date de acces folosind cardul bancar în următoarele condiții: Titularul cardului trebuie să corespundă cu solicitantul datelor de acces, iar cardul trebuie să fie înrolat în sistemul 3DSecure la BCR, BRD, AlphaBank, CEC Bank, Banca Transilvania, ING Bank, Garanti Bank, Bancpost, Banca Românească, OTP Bank, Piraeus Bank sau UniCredit Bank. Solicitarea este gratuită. Datele de acces pot fi solicitate online doar de către persoane fizice. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here