Acasă Info Local Giratoriu de tip turbogirație pe Centura Capitalei, la interescția cu strada Gării...

Giratoriu de tip turbogirație pe Centura Capitalei, la interescția cu strada Gării Otopeni

DISTRIBUIȚI

Construcția sensului giratoriu în punctul de intersecție cu strada Gării Otopeni, pe șoseaua de Centură a Capitalei, va costa 1,8 milioane de lei. Lucrarea se va finaliza la începutul lunii octombrie, iar banii provin din bugetul de întreținere a drumurilor.

A fost emisă autorizația de construire a acestui sens giratoriu de tip turbogirație, la care se adaugă construirea unei benzi dedicate, destinată mașinilor care circulă dinspre DN1/Mogoșoaia în direcția Tunari și care astfel pot merge înainte, fără să fie obligate să mai dea prioritate în sensul giratoriu.

Un alt beneficiu al proiectului: siguranța rutieră pe timp de noapte prin acest punct va fi îmbunătățită, prin instalarea a 16 stâlpi de iluminat, potrivit ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

În zonă mai sunt în desfășurare două proiecte care vor fluidiza traficul și vor aduce un plus de confort șoferilor: asfaltările începute deja pe Centură (între pasajul Mogoșoaia și această intersecție) și pasajul de la Mogoșoaia.

Toate aceste investiții vor fi gata la începutul lui octombrie, astfel încât circulația pe acest sector al centurii Capitalei să fie mai fluentă și sigură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × three =