Acasă Info Local Gorghiu, Petrache și Săftoiu sar la gâtul lui Orban

Gorghiu, Petrache și Săftoiu sar la gâtul lui Orban

DISTRIBUIȚI

Război și tărăboi în PNL

Mare scandal mare la ședința de ieri a PNL când au fost puși pe făraș senatorul Daniel Zamfir și liderul filialei Sector 3 Florin Alexe, acest eveniment fiind doar începutul unor decapitări puse la cale de președintele Ludovic Orban.

Surse din cadrul liberalilor susțin că Orban le-a reproșat celor doi că sunt apropiați de PSD. Zamfir, după cum se știe, și-a pus majoritatea liberalilor în cap prin susținerea, în Parlament, a proiectului de lege privind plafonarea dobânzilor bancare, iar Alexe este recunoscut prin afacerile pe care le are cu unii reprezentanți ai PSD, reușind să-și impună și un apropiat în funcția de secretar de Stat la Ministerul Culturii.

În replică, Zamfir, care a negat că vrea să plece la ALDE, a explicat că el a inițiat legi împotriva abuzurilor băncilor și a transmis conducerii PNL că nu se va opri atunci când ”comandă niște șefi deranjați de la Banca Națională”.

Senatorul Alina Gorghiu a declarat că nu a susţinut excluderea lui Daniel Zamfir din partid, exprimându-şi speranţa că această propunere nu se va concretiza la Consiliul Naţional. Aceeași opinie a avut-o și vicepreședintele Marian Petrache. ”Nu ne mai putem permite să pierdem parlamentari”, a spus Gorghiu. Împotriva practicilor lui Orban s-a declarat și Adriana Săftoiu, cea care a mai fost exclusă din partid în urma unor critici dure aduse conducerii.

Marian Petrache a criticat, din nou, direcția în care se îndreaptă partidul și le-a reproșat unor colegi că nu se implică mai mult în lupta cu puterea.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here