Acasă Anchete Gruiu: Individ cu șase dosare penale reținut de polițiști

Gruiu: Individ cu șase dosare penale reținut de polițiști

DISTRIBUIȚI

La 24 iulie, polițiștii de la IPJ Ilfov au depistat în satul Lipia din comuna Gruiu un bărbat bănuit că a săvârșit mai multe infracţiuni de natură rutieră şi judiciară în perioada aprilie – iulie a.c.. Persoana în cauză a fost adusă la sediul poliției Snagov și a fost reținută pentru 24 de ore.

Polițiștii din Snagov l-au oprit în trafic pe bărbatul de 35 de ani, din București, în timp ce conducea pe o stradă din satul Lipia, fără permis de conducere și în stare de ebrietate. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat transportul la spital în vederea prelevarii de mostre biologice. Pe numele celui în cauză polițiștii din Snagov și Popești – Leordeni au întocmit, în perioada 14 aprilie – 9 iulie a.c. șase dosare penale pentru săvârșitrea mai multor infracțiuni pe raza județului Ilfov.

Astfel, în luna aprilie, individual a spart un geam, a pătruns fără drept în interiorul locuinței unei femei din satul Lipia, unde a și înnoptat, iar la plecare ”a adresat persoanei vătămate amenințări cu acte de violență și ar fi refuzat să părăsească locuința acesteia”.

De asemenea, în luna iulie a.c., bărbatul în cauză nu a respectat prevederile unui ordin de protecție emis de Judecătoria Buftea. Totodată pe numele acestuia au mai fost întocmite două dosare penale pe motiv că la data de 15 aprilie a.c. și 9 iulie a.c., bărbatul a condus un autoturism fără permis de conducere și s-a sustras de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul respective, acesta fiind prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here