Acasă Info Local Grup de lucru pentru modificarea legislaţiei privind calitatea aerului

Grup de lucru pentru modificarea legislaţiei privind calitatea aerului

DISTRIBUIȚI

Respirăm. Ce protejăm?!

Prima întâlnire a grupului de lucru pentru implementarea propunerilor în vederea modificării legislaţiei privind calitatea aerului a avut loc la 10 octombrie 2018, la sediul Consiliului Judeţean Ilfov.

În conformitate cu Legea nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător, Consiliul Judeţean Ilfov, în calitate de autoritate responsabilă, a supus dezbaterii publice elaborarea Planului de menţinere a calităţii aerului pentru judeţul Ilfov, la data de 24 aprilie 2018. În cadrul dezbaterii, conducerea instituţiei şi-a reafirmat convingerea că este necesară îmbunătăţirea legislaţiei în vigoare, în funcţie de exigenţele Uniunii Europene şi în conformitate cu starea reală cu privire la calitatea aerului.

Pentru atingerea acestui obiectiv, CJ Ilfov a constituit un grup de lucru din care fac parte specialişti de mediu, operatori economici, UAT-uri, instituţii şi ONG-uri din domeniul protecţiei mediului.

Dezbaterile de la prima întâlnire a acestui grup au fost conduse de vicepreşedintele CJ Ilfov, Rizia Tudorache, Lucia Ana Varga, consilier la cabinetul preşedintelui CJ Ilfov şi de Ileana Anghel-Person, coordonatorului Biroului Management – Calitatea Mediului de la Consiliul Judeţean Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here