Acasă Educatie Grupul de Socializare Locală cere mai multe autobuze școlare pentru Ilfov

Grupul de Socializare Locală cere mai multe autobuze școlare pentru Ilfov

DISTRIBUIȚI

Grupul de Socializare Locală (GSL), prin vocea președintelui Marian Joiman, susține reintroducerea ”de urgență” a tuturor liniilor RATB în toate localitățile din județul Ilfov, nu numai în comunele sau orașele cele mai apropiate de capitală. De asemenea, GSL pledează și pentru construirea unor piste pentru biciclete, evident în localitățile din județ unde infrastructura permite acest lucru.

Nu în ultimul rând, GSL a solicitat Ministerului Educației Naționale suplimentarea numărului de autobuze școlare în orașele Bragadiru și Chitila și în comunele Mogoșoaia, Ciorogârla, Berceni, Vidra și Ștefăneștii de Jos.

GSL își propune, printre altele, îmbunătățirea participării cetățenilor și a asociațiilor profesionale în procesul de luare a deciziilor de interes public și comunitar, întărirea controlului civic asupra administrației publice locale, îmbunătățirea calității vieții oamenilor, dezvoltarea serviciilor de voluntariat, organizarea de manifestații publice, campanii de informare și ”alte activități de sensibilizare a opiniei publice”. Nu în ultimul rând, GSL va veni cu initiative cetățenești. În Ilfov, după cum susține Joiman, GSL funcționează deja la nivelul tuturor localităților.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here