Acasă Anchete Hoți din Cernica și Glina prinși de polițiști

Hoți din Cernica și Glina prinși de polițiști

DISTRIBUIȚI

hotiPolițiștii din Popești-Leordeni au identificat doi tineri, din Cernica și Glina, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. Aceștia, în noaptea de 30/31 august a.c., au  pătruns într-un imobil din comuna Glina, pe ușa de acces lăsată neasigurată, de unde ar fi furat un telefon mobil și o tabletă. Pe numele celor în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La 1 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat trei bărbați care se deplasau cu un autoturism pe strada Horia Măcelariu, din București. Cu ocazia efectuării controlului corporal asupra acestora, polițiștii au găsit opt ceasuri de diferite mărci, dintre care unul din aur. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că ceasul din aur a fost furat la data de 23 iulie, dintr-o locuință din comuna Balotești.

De asemenea, polițiștii din Pantelimon au identificat un bărbat, de 38 de ani, din București bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal. La 30 august, a.c., la orele 7.30, cel în cauză a pătruns, prin folosirea unei chei potrivite, în incinta unui depozit din comuna Dobroești, de unde a furat 2.500 de articole de îmbracăminte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here