Acasă Anchete Hoți prinși de polițiștii ilfoveni, cercetați sub control judiciar 

Hoți prinși de polițiștii ilfoveni, cercetați sub control judiciar 

DISTRIBUIȚI

hotiPolițiștii din Popești-Leordeni cercetează sub aspectul săvârșirii de furt calificat, un bărbat, de 36 de ani, din județul Vaslui. La 27 august a.c., în jurul orei 3.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de 26 august a.c., în intervalul orar 22.00 – 23.00, o persoană a furat un laptop din interiorul unei anexe situată în orașul Popești-Leordeni, folosind chei potrivite.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat de, 36 de ani, care a fost reținut de polițiști la data de 27 august a.c., și prezentat magistraților cu propuneri legale, pe numele acestuia fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Polițiștii din Bragadiru cercetează, la rându-le, un bărbat, din comuna Domnești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză, la data de 28 august a.c., în timp ce se afla într-un local din comună a furat telefonul mobil al unei persoane, care era lăsat nesupravhegheat pe o canapea.

De asemenea, polițiștii din Popești-Leordeni cerecetază tot pentru furt calificat un individ de 44 de ani, din județul Iași, angajat al unei societăți din localitate. În noaptea de 27/28 august a.c., cel în cauză, în timp ce se afla la serviciu, a furat mai multe unelte electrice, care erau depozitate într-o anexă, în curtea societăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here