Acasă Info Local Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: Planul “Anghel Saligny” reprezintă răspunsul problemelor de...

Hubert Thuma, președintele CJ Ilfov: Planul “Anghel Saligny” reprezintă răspunsul problemelor de zi de zi ale oamenilor din Ilfov și din întreaga țară

DISTRIBUIȚI

Investițiile atât de importante în infrastructura de bază prin programe aferente nu sunt un joc politic, sunt o necesitate, iar Planul Național de Investiții “Anghel Saligny” reprezintă răspunsul problemelor de zi de zi ale oamenilor din Ilfov și din întreaga țară: drumuri mai bune, canalizare, alimentare cu apă și gaze naturale, declară Hubert Thuma, liderul PNL Ilfov, președintele Consiliului Județean Ilfov.

”Ilfovul este un județ în continuă expansiune, cu o dinamică demografică extraordinară. Iar pentru a face față schimbărilor și a răspunde nevoilor oamenilor, pentru a dezvolta și moderniza regiunea în contextul creșterii accelerate a populației și numărului de locuințe, Ilfovul are nevoie de proiecte de infrastructură rutieră și edilitară pe măsură. De asemenea, pentru a crește siguranța ilfovenilor și a locuințelor, se impune continuarea investițiilor în vederea eliminării riscurilor naturale ce afectează gospodariile – inundații sau alte calamități. Ceea ce trebuie să facem noi, autoritățile, este să asigurăm oamenilor accesul către servicii publice de calitate, prin proiecte centrate pe cetățeni și pe sporirea calității vieții acestora. Și vom face! Dar pentru asta avem nevoie de sprijin! Și ce sprijin ar fi mai bun decât un program național de investiții cu o valoare de 50 de miliarde de lei? Ilfovul are acum șansa istorică a unei dezvoltări accelerate printr-o bună comunicare a primarilor ilfoveni și a Consiliului Județean, cu un Guvern PNL preocupat de dezvoltarea economică în plan local și național. Pentru prima dată după mulți ani, primarii și consilierii din județul nostru fac echipă bună cu guvernul PNL. Acest lucru oferă o coerență politicilor de dezvoltare, asigură o compatibilitate între administrația centrală și cea locală, elimină blocajele de natură politică și oferă premise pentru accelerarea și finalizarea proiectelor de care județul Ilfov și locuitorii săi au nevoie. Este șansa noastră să accesăm finanțări care până acum nu au venit niciodată. Avem nevoie de Planul Național de Investiții “Anghel Saligny”, îl susțin și fac un apel către colegii mei din coaliția de guvernare să facă la fel. Este un pas necesar pentru dezvoltarea și modernizarea comunităților noastre”, susține Thuma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here