Acasă Anchete Ilfov/Alte percheziții la traficanții de tutun

Ilfov/Alte percheziții la traficanții de tutun

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au descins luni la 41 de adrese din București și șase județe, făcând percheziţii la traficanţii de tutun într-un dosar în care prejudiciul este estimat la 1.000.000 de euro.

Polițiștii fac 41 de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de producerea, depozitarea și comercializarea de tutun prelucrat de fumat. Perchezițiile au loc în județele Ilfov, Ialomița, Călărași, Bacău, Prahova, Satu Mare și în municipiul București.

Conform IGPR, sunt indicii că o parte din persoanele bănuite au constituit un grup infracțional specializat în prelucrarea tutunului brut în tutun de fumat, obținut prin fierbere, adăugare de arome și mărunțire. La grup ar fi aderat alte persoane care aveau atribuții de promovare online, primirea comenzilor telefonic și vânzare. Tutunul ambalat sub diferite mărci cunoscute era comercializat prin rețele de curierat, încasând contravaloarea ramburs.

Pe numele a 22 de persoane au fost emise mandate de aducere, urmând a fi conduse la sediul Direcției de Investigare a Criminalității Economice.

Prejudiciul estimat prin activitatea infracțională este de 1.000.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here