Acasă Economie Ilfov: Bursa Locurilor de Muncă după doi ani de pandemie

Ilfov: Bursa Locurilor de Muncă după doi ani de pandemie

DISTRIBUIȚI

Pot participa inclusiv refugiații ucraineni care au decis să rămână pe teritoriul județului Ilfov

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov  anunţă organizarea, după doi ani de pandemie, a evenimentului “Bursa Generala a locurilor de muncă – 2022”. Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice.

Ssunt așteptați să participe toți angajatorii care au nevoie de forță de muncă. Mai mult, la acest eveniment pot participa inclusiv refugiații ucraineni care au decis să rămână pe teritoriul județului Ilfov. De reținut este și faptul că Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă. De aceea, angajatorii care doresc să participe la această acțiune sunt rugați să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, până în data de 19 mai 2022. Pentru transmiterea ofertei de loc de muncă și relații suplimentare, persoanele interesate se vor adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov la adresa de email ajofm.if@anofm.gov.ro, nr. de telefon 021.332.37.08.

Evenimentul se va desfăşura vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 09.00 în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţului Ilfov, Strada Smârdan, nr.3, sector 3, Bucuresti, în cadrul Instituţiei Prefectului Judeţ

Participarea la acest eveniment este gratuită. Foto: Jurnalul de Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here