Acasă Economie Ilfov: ”Bursa locurilor de muncă pentru absolventi” la 19 octombrie 2018

Ilfov: ”Bursa locurilor de muncă pentru absolventi” la 19 octombrie 2018

DISTRIBUIȚI

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov va organiza ”Bursa locurilor de muncă pentru absolventi” în data de 19 octombrie 2018, cu începere de la ora 9.00, la Colegiul Economic Viilor, nr. 38, Sector 5, Bucuresti.

Absolventii unei forme de învățământ, promotia 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii la bursa locurilor de muncă destinată lor, declară Corina Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau să se (re)orienteze profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea.

Pentru a veni in sprijinul agenţilor economici interesaţi să participe la acest eveniment, pe site-ul instituţiei www.ilfov.anofm.ro este postată invitaţia adresată angajatorilor precum şi formularul privind situaţia locurilor de muncă vacante.

Formularul completat se poate transmite la numărul de tel./fax: 021/332.37.08 sau pe adresa de e-mail: ajofm@if.anofm.ro, cu menţiunea „ pentru bursa  locurilor de muncă pentru absolvenți”.

Data limită pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 16 octombrie, ora 12.00.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here