Acasă Social Ilfov: Campanie record de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă...

Ilfov: Campanie record de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună 

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov, prin Biroul de Protecția Animalelor, începe alături de Romania Animal Rescue o campanie record de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună.

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov: ”Sunt bucuros să vă anunț că un an de acum încolo vom ajunge în fiecare localitate din Ilfov, să sterilizăm gratuit câini și pisici de rasă comună. Un an întreg! Ne-am propus să ajungem în câte două localități pe lună. Un efort imens, pe care nu am putea să îl facem fără oameni de bine. Îi mulțumesc doctorului Aurelian Ștefan și întregii echipe RAR at Center of Hope!”.

Înainte de fiecare campanie, reprezentanții localității respective vor merge din poartă în poartă și vor vorbi despre beneficiile sterilizării animalelor, singura modalitate de a opri înmulțirea necontrolată.

Aurelian Ștefan, fondatorul primului spital social pentru animale: ” Sunt fericit că trăiesc ziua în care autoritățile locale colaborează și se implică alături de ONG-uri în îmbunătățirea situației animalelor. Sterilizarea este piatra de temelie a oricărei acțiuni de protecția animalelor.”

Prima campanie va avea loc în Tunari, în 1, 13, 14 și 15 septembrie, după care urmează Brănești. Programările se fac la numărul 0751.235.009.  Orice ilfovean își poate duce animalul de rasă comună la sterilizat, indiferent de localitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here