Acasă Info Local ”Ilfov fără țânțari” din 5 aprilie 2022

”Ilfov fără țânțari” din 5 aprilie 2022

DISTRIBUIȚI

În ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Ilfov a fost aprobat proiectul ce presupune protocolul de cooperare între Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu, și unitățile administrativ-teritoriale din Ilfov, în vederea realizării dezinsecției terestre în întregul județ.

În baza acestui protocol, pentru a putea combate eficient apariția populației de țânțari, Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov va efectua tratamente de dezinsecție, pe întreg arealul județului Ilfov, în perioada 5- 14 aprilie.

În acest scop, Consiliul Județean Ilfov alocă fondurile necesare, iar unitățile administrativ-teritoriale vor desemna câte o persoană care să asigure executarea în bune condiții a protocolului și vor asigura înștiințarea la nivel local privind acțiunea, pentru eliminarea factorilor de risc.

Pentru o bună informare a cetățenilor, desfășurarea campaniei de dezinsecție terestră va fi propagată pe canalele oficiale de informare a publicului ale Consiliului Județean Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here