Acasă Info Local Ilfov: Marinel Rîbalcă, ”Jandarmul Anului” 2017

Ilfov: Marinel Rîbalcă, ”Jandarmul Anului” 2017

DISTRIBUIȚI

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov, a avut loc, la 23 ianuarie current, ”Evaluarea activității inspectoratului pe anul 2017”. Activitatea a fost asigurată din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei de șeful Direcției Ordine și Siguranță Publică, colonelul Liviu Uzlău.

La eveniment au participat conducători și reprezentanți ai administrației centrale și locale (Prefectura, Consiliul Județean – A.T.O.P.), ai principalelor instituții din domeniul siguranței naționale, partenere ale I.J.J. Ilfov în îndeplinirea atribuțiilor legale (SRI, D.G.P.I., D.G.A., Poliția Română, I.S.U., M.Ap.N., Garnizoana M.A.I.), ai instanțelor și parchetelor militare și civile, ai instituțiilor publice din județ (Inspectoratul Școlar General, Direcția Silvică, Inspectoratul Teritorial de Muncă) și ai altor structuri din Jandarmerie ( Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Școala de Aplicație).

Cu această ocazie, au fost evidențiate principalele realizări ale inspectoratului în anul 2017 și precizate obiectivele pentru anul în curs.

De asemenea, cu acest prilej, a fost înmânat și titlul onorific de ”Jandarmul Anului” 2017, plutonierului  adjunct șef Marinel Rîbalcă, cel care în cei 24 de ani de carieră militară în cadrul unității a dovedit în mod constant responsabilitate și profesionalism.

În partea finală participanții au evidențiat profesionalismul jandarmilor ilfoveni, i-au felicitat și le-au urat succes pentru viitor.

Un material mai amplu veți putea citi în ediția print a publicației Viitorul Ilfovean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − 1 =