Acasă Info Local Ilfov: Peste 230 de polițiști, 70 de jandarmi și 60 de polițiști...

Ilfov: Peste 230 de polițiști, 70 de jandarmi și 60 de polițiști locali, la datorie de Florii

DISTRIBUIȚI

Având în vedere sărbătorile religioase din acest sfârșit de săptămțnă, peste 230 de polițiști ilfoveni acționează pe raza teritorială a județului Ilfov pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în cadrul unui complex de măsuri ce vizează prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a cauzelor generatoare de accidente rutiere precum și verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în cantextul pandemiei de Covid 19.

Astfel, în perioada 24-25 aprilie a.c., activitățile sunt desfășurate în sistem integrat cu celelalte structuri în domeniul ordinii și siguranței publice, sens în care, în zonele unde este instituită măsura de carantină zonală, polițiștii ilfoveni, împreună cu 70 de jandarmi din Ilfov și 60 polițiști locali, vor verifica, zilnic, dacă sunt respectate măsurile și interdicțiilor impuse de autorități.

Se va acționa în toate zonele aglomerate, respectiv în centrele comerciale, piețe mijloace de transport în comun, terase, benzinări, inclusiv la agenții economici de tip HORECA, pentru protejarea sănătății cetățenilor și prevenirea faptelor antisociale.

De asemenea, polițiștii ilfoveni desfășoară activități specifice, având în atenție și cele 159 de lăcașe de cult din Ilfov.

Polițiștii de ordine publică vor acționa pe raza județului Ilfov, pentru asigurarea unui climat optim de siguranță și ordine publică și vor inteveni cu promptitudine, ori de câte ori constată că legea nu este respectată.

Polițiștii rutieri din Ilfov sunt la datorie pe drumurile publice din județ, cu precădere, pe drumurile care converg către munte și mare, pentru a se asigura că traficul rutier se desfășoară în condiții de siguranță.

Li se recomandă cetăcenilor să respecte măsurile de protecție sanitară precum și toate dispozițiile legale în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − fourteen =