Acasă Economie Ilfov/Se caută cercetător în fizică

Ilfov/Se caută cercetător în fizică

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 27 august 2020, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 603 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 49 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 250 pentru studii medii, 76 pentru muncitori calificaţi  şi 228 pentru muncitori necalificaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Ilfov, Corina Florentina Preda, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt fizician, cercetator in fizica, inginer de cercetare in instalatii, analist servicii client, programator, medic veterinar, bucatar, lucrator gestionar, referent comert exterior, agent de securitate, curier, manipulant marfuri.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de MuncăIlfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here