Acasă Economie Ilfov: Se caută manageri de zonă și directori

Ilfov: Se caută manageri de zonă și directori

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în 15 februarie 2018, în evidenţele A.J.O.F.M. Ilfov sunt înregistrate 752 locuri de muncă vacante.

Dintre acestea, 74 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 227 pentru studii medii, pentru muncitori calificaţi 176 şi 275 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt director tehnic, manager de zonă, fizician, designer industrial, învățător, educatoare, consilier juridic, analist resurse umane, magaziner, bucătar, agent de securitate, lucrător comercial, contabil etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here