Acasă Economie Ilfovul caută investitori în Germania

Ilfovul caută investitori în Germania

DISTRIBUIȚI

O echipă a CJ Ilfov caută investitori pentru Nodul Intermodal București-Ilfov și pentru Parcul Științific Măgurele la cel mai mare târg de investiții din Europa – Expo Real, care are loc în Germania, la Munchen.
Nodul Intermodal București-Ilfov de la Moara Vlasiei va interconecta transportul aerian, rutier și feroviar și va cuprinde două terminale cargo, un parc logistic și posibil o stație CFR pentru călători. Săptămâna trecută Consiliul Județean a semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate.

Parcul Științific Măgurele va fi un complex de afaceri, care va cuprinde spații de birouri, spații de producție și de transfer tehnologic, un centru de conferințe și chiar și un muzeu al viitorului. Consiliul Județean a lansat procedura de achiziție pentru firma care va face proiectul tehnic, după care urmează atribuirea contractului de execuție a lucrărilor. Construcția efectivă va începe, cel mai probabil, în toamna anului viitor.

Delegația CJ Ilfov care se află la Munchen este condusă de președintele Marian Petrache.
Germania este partenerul comercial numărul unu al României. Însă, târgul din Munchen se bucură de o participare care depășește cu mult granițele țării. Anul trecut, de exemplu, au fost 45.000 de vizitatori din 72 de țări.
Târgul Internațional pentru Investiții și Proiecte Imobiliare Expo Real are loc în perioada 7-9 octombrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 − 1 =