Acasă Info Local ÎN ILFOV, DE CRĂCIUN AU FOST CONSTATATE DOAR 13 INFRACȚIUNI

ÎN ILFOV, DE CRĂCIUN AU FOST CONSTATATE DOAR 13 INFRACȚIUNI

DISTRIBUIȚI

flagrantÎn perioada 24 – 27 decembrie 2015, poliţiştii ilfoveni au acționat pentru menținerea siguranței publice și a celei rutiere, precum și pentru protejarea drepturilor și intereselor comerciale ale cetățenilor prin verificarea legalității activităților de comerț desfășurate cu produse specifice sărbătorilor de iarnă, pentru ca cetățenii să se bucure de sărbătoarea Crăciunului, nefiind înregistrate evenimente deosebite în această perioadă.

Au fost constatate 13 infracțiuni, dintre care opt pentru încălcarea regimului circulației pe drumurile publice. De asemenea, au fost aplicate 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei, dintre care 298 pentru încălcarea normelor rutiere (63 fiind aplicate șoferilor care au depășit regimul legal de viteză), 112 pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică iar restul pentru încălcări ce privesc alte acte normative. Totodată, polițiștii au confiscat materiale pirotehnice în valoare de 20.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii rutieri au reținut 26 de permise de conducere și au retras zece certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here