Acasă Info Local În Ilfov se circulă în condiții bune pe toti cei 450 de...

În Ilfov se circulă în condiții bune pe toti cei 450 de kilometri de drumuri judetene

DISTRIBUIȚI

În Ilfov se circulă în condiții bune pe toti cei 450 de kilometri de drumuri judetene. Consiliul Județean monitorizează cu atenție toate șoselele și intervine acolo unde este nevoie.

25 de autobasculante au patrulat toată noaptea de vineri spre sâmbătă și au împrăștiat material antiderapant, pentru combaterea lunecușului, deși a bătut vântul foarte tare.

Autobasculantele sunt monitorizate prin GPS pentru a fi siguri că toate drumurile județene sunt curățate. Toți cei 450 kilometri de drumuri județene din Ilfov au fost străbătuți de autobasculante, câte una la fiecare 18 kilometri.

Reprezentanții CJ Ilfov fac apel, din nou, la șoferi să adapteze viteza mașinilor la condițiile de iarnă existente. Conduceți cu atenție!

Ambulanța: Peste 860 de intervenții

În ultimele 48 de ore, Ambulanța București-Ilfov a avut în județul Ilfov peste 860 de intervenții, din care peste 470 urgențe, 18 fracturi și 10 traumatisme faciale.

Echipajele ISU avut azi noapte 17 intervenții, din care: 4 cabluri rupte, 11 copaci doborâți, 2 stâlpi, 2 autoturisme avariate.

Vremea rea a avariat total 2 linii de medie tensiune, parțial alte 12 linii și 366 puncte de transformare. În total, au rămas fără curent electric 15 476 de consumatori, din 21 de localități (Afumați, Buftea, Balotești, Cernica, Găneasa, Dascălu, 1 Decembrie, Bragadiru, Berceni, Clinceni,Copăceni, Cornetu, Domnești, Dragomirești, Jilava, Vidra, Grădiștea, Petrăchioaia, Mogoșoaia, Moara Vlăsiei, Snagov). Echipajele ENEL sunt în teren pentru remedierea avariilor, anunță CJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here