Acasă Info Local În Ilfov sunt monitorizate 407 persoane aflate în izolare la domiciliu

În Ilfov sunt monitorizate 407 persoane aflate în izolare la domiciliu

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor transmise de IPJ Ilfov, activitățile desfășurate de polițiștii ilfoveni în intervalul 12 – 14 iunie 2020 au fost următoarele: 599 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, împreună cu 287 de polițiști locali, au desfășurat misiuni specifice pe raza județului Ilfov pentru a verifica respectarea regulilor de către cetățeni. Au fost verificate 2919 persoane cu privire la modul de respectare a interdicțiilor și măsurilor impuse acestora și 34 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, cu privire la modul de respectare a interdicțiilor impuse pe timpul stării de alertă.

Polițiștii ilfoveni au aplicat cinci sancțiuni contravenționale în temeiul legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, din care trei sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și două pentru nerespectarea măsurilor privind carantina. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 1.500 lei.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov au continuat activitățile specifice de relaționare cu cetățenii ilfoveni pentru a le aduce la cunoștință măsurile de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2. În perioada 12 – 14 iunie 2020, jandarmii ilfoveni au aplicat patru4 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 lei pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, fapta sancționată fiind în toate cazurile nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Conform raportării Direcției de Sănătate Publică, în data de 15 iunie 2020, ora 15:00, la nivelul județului Ilfov erau monitorizate 407 persoane aflate în izolare la domiciliu. În carantină instituționalizată se aflau 23 de persoane. Direcția de Sănătate Publică efectuează controale în teritoriu pentru a verifica respectarea măsurilor instituite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here