Acasă Economie În Pantelimon se lucrează cu spor

În Pantelimon se lucrează cu spor

DISTRIBUIȚI

În orașul Pantelimon se lucrează cu spor, iar în această săptămână sunt programate lucrări pe strada Trandafirilor, unde se toarnă asfaltul la trotuare, pe strada Fagurilor se montează bordurile în vederea execuției trotuarelor, iar pe pe strada Intrarea Câmpului se va termina lucrarea la canalizarea pluvială și se va racorda la cea din strada Câmpului.

Pe strada Câmpului, pe toată zona în care s-a finalizat lucrarea de introducere a rețelei de canalizare pluvială, se finalizează trotuarele și a început decopertarea în vederea executării stratului de fundare, iar pe strada Pădurii vor începe lucrările de decoperatare.

Pe toate străzile asfaltate în anii anteriori se vor începe lucrările de reparații, acolo unde este necesar, în urma terminării procesului de inventariere a problemelor carosabilului.

De asemenea, la stația de pompare a apelor pluviale din strada Câmpului se lucrează la executarea armăturii și cofrarea bazinului, iar la noua grădiniță cu grupe de creșă din strada George Călinescu, se lucrează la zidării, se continuă turnarea pe tronoanele III și II și vor începe lucrarile la instalațiile interioare, tronsoanele III și IV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here