Acasă Politic ÎN PSD SE VORBEȘTE TOT MAI MULT DESPRE TRECEREA ÎN OPOZIȚIE

ÎN PSD SE VORBEȘTE TOT MAI MULT DESPRE TRECEREA ÎN OPOZIȚIE

DISTRIBUIȚI

oprea-iohannis1-1280x800După ce PUNR și-a mărit pretențiile la guvernare, dorind încă două ministere (Agricultura și Justiția), în PSD se conturează tot mai mult scenariul ieșirii de la guvernare, mai ales că în ultimele două zile prim-ministrul interimar Gabriel Oprea și-a ”încordat mușchii peste măsură”, potrivit mai multor social-democrați nemulțumiți de atitudine.

Sematorul Ilie Sârbu este nevoit tot mai des să aplaneze conflictele nemulțumiților, aceștia din urmă fiind extrem de supărați că Gabriel Oprea, de când ”e la butoane”, ”nu prea mai comunică”. Ori va fi pus la punct imediat, ori mai bine ieșim de la guvernare până nu e prea târziu, au spus mai mulți aleși din PSD.

De partea cealaltă, PNL nu pare încântat de idee, chiar dacă președintele României, Klaus Iohannis, ar vrea ”un guvern al meu”, liberalii nefiind pregătiți încă pentru preluarea guvernării. În PNL există voci care susțin preluarea frâielor țării la sfârșitul acestui an, până atunci PSD urmând să ”se erodeze tot mai mult”. – foto: express.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here