Acasă Economie Încă o Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți în Ilfov

Încă o Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Corina Florentina Preda, purtătorul de cuvânt al Agenției Județe pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov, anunță că vineri, 20 octombrie 2017, instituția pe care o reprezintă organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, eveniment care se desfășoară la Colegiul Economic Viilor, din Sectorul 5, începând cu orele 9.00.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condițiile unei concurențe loiale și transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Prin absolvent al unei instituții de învățământ se înțelege persoana care a obținut o diplomă sau un certificat de studii, în condițiile legii, în una din instituțiile de învățământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condițiile legii.

Agenții economici care vor participa la eveniment vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanților agenților economici cât și a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here