Acasă Social Încă o lună de stare de alertă

Încă o lună de stare de alertă

DISTRIBUIȚI

Guvernul a aprobat, joi, prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu alte 30 de zile, a anunţat premierul Florin Cîţu. Măsura a fost luată după o ședință de lucru cu CNSU, la sediul Guvernului.

”Am aprobat prelungirea stării de alertă şi nu se modifică nimic în acest moment, lucrurile rămân aşa cum au fost prezentate ele până acum”” a declarat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în astăzi, Hotărârea nr. 53 din 05.08.2021, privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit premierului, nu există modificări privind măsurile impuse. Printre altele, se propune menținerea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile publice, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă sau în alte zone cu potențial de aglomerare.

DOCUMENT. Hotărârea nr. 53

DOCUMENT. Anexă propunere prelungire stare de alertă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here