Acasă Educatie ÎNCĂ O ȘCOALĂ LA BRAGADIRU

ÎNCĂ O ȘCOALĂ LA BRAGADIRU

DISTRIBUIȚI

Pentru anul în curs Primăria orașului Bragadiru are în vedere construirea unei noi instituții de învățământ, cu 30 de săli de clasă, aportul propriu fiind de o jumătate de milion de lei. Consiliul Județean Ilfov urmează să participe la ridicarea școlii cu suma de zece milioane de lei.

În Bragadiru există o școală generală modernă, cu 19 clase, unde învață peste 800 de elevi. Pentru că spațiul este insuficient, s-a luat hotărârea construirii unei noi unități de învățământ cu 32 de clase și laboratoare. În Bragadiru mai funcționează două grădinițe, una cu program normal, alta cu program prelungit, unde primesc educație peste 270 de copii.

De asemenea, tot prin asocierea Consiliului Județean Ilfov cu Consiliul Local Bragadiru, în 2014, în oraș vor fi modernizate aleile și sistemul rutier.

Prin realizarea unor asemenea proiecte se urmărește atingerea obiectivului general al dezvoltării și anume sprijinirea unei dezvoltări economice, sociale, durabile și echilibrate din punct de vedere teritorial. Orice comunitate urbană trebuie să asimileze și să promoveze o viziune strategică în ceea ce privește dezvoltarea sa pe viitor, a declarat pentru Viitorul Ilfovean Vasile Cimpoeru, primarul orașului Bragadiru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here