Acasă Anchete Încă patru hoți în plasa polițiștilor ilfoveni

Încă patru hoți în plasa polițiștilor ilfoveni

DISTRIBUIȚI

Unul dintre ei ar fi cel care a dat lovitura la Pasărea

Noaptea trecută, în jurul orei 1.00, polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Ilfov au depistat trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, la scurt timp după ce au furat mai multe bijuterii din argint, un laptop, o cameră video și un DVR, dintr-o casă de amanet, situată în Sectorul 2 al municipiului București.

Un tânăr, de 19 ani, din localitatea Afumați, este bănuit că la data de 29 octombrie 2016, în intervalul orar 9.00 – 10.00, ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință din satul Pasărea, comuna Brănești, de unde ar fi furat cinci cruci pectorale, 253.500 de lei, 19.000 euro, 200 de dolari și mai multe documente personale.

Persoanele au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru audieri, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei în cauză urmează să fie reținuți de polițiștii ilfoveni și prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here