Acasă Info Local Afumați: Nor de fum gros se îndreaptă spre Capitală

Afumați: Nor de fum gros se îndreaptă spre Capitală

DISTRIBUIȚI

 

Autoritățile au emis o alertă cu privire la incendiul din județul Ilfov: ”Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/judeţul Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcţia Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor”.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 13:00.

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București, spune că incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, în mod special la o stivă cu autoturisme dezmembrate în vederea casării și compactării acestora”. El a precizat că intervenția este una greoaie, deoarece în zonă nu au fost identificate surse de apă.

Sunte 20 de autospeciale la fața locului. Traficul în zonă este afectat.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Incendiu la intersecția Șoseaua de Centură cu Șoseaua București-Urziceni


Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, la intersecția Șoseaua de Centură cu Șoseaua București-Urziceni, are loc un incendiu la un Remat auto, care se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum, fiind afectată o suprafață de aproximativ 600 – 1.000 mp. Există posibilități de propagare la alte materiale combustibile, posibil cu reducerea vizibilităţii din cauza fumului.

Se recomandă participanţilor la trafic să ruleze cu prudenţă în zonă şi să ia în calcul că traficul rutier poate fi oprit dacă fumul va ajunge pe suprafaţa carosabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here